MLETÉ MASO V ZELNÝCH LISTECH

16. červen 2010 | 22.26 |

002500 g mletého masa, 8 velkých zelných listů, 2 rohlíky, pepř, sůl. Zelné listy vaříme ve slané vodě doměkka, nesmí se trhat. Mleté maso osolíme, opepříme podle chuti, přidáme v mléce namočené rohlíky (nakrájené na kostičky) a promícháme. Naplníme zelné listy a ovážeme nití do válečku. Pečeme ve vymazané zapékací míse za mírného podlévání vodou doměkka. Válečky mají mít slabě karamelovou barvu. Na talíři je poléváme rozškvařenou slaninou, podáváme s hlávkovým salátem a vychlazeným pivem.

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 2 (2x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře